fredag 4 juni 2010

Eva Johnsson (KD) är fortfarande skitförbannad

I dag kunde man se ett kul inslag i Aktuellt. Det skulle visserligen handla om skolavslutningar i kyrkan, men inbjudna kristusdemokraten Eva Johnsson kunde inte avhålla sig från att lufta sin vrede över mitt illbattiga tilltag. Som bekant ville jag ta reda på om ett annars förbjudet inslag i undervisningen bliv tillåtet med hänvisning till att det skedde under ett rollspel.
Jag måste ha trampat på en särdeles öm tå på prästfru Johnsson. Jag menar, anser sig hon och hennes kyrkoaktivistiska trosfränder i Vederslöv ha rent mjöl i påsen, kunde de väl kosta på sig att rycka på axlarna åt det hela?

SMP
SMP
Dagen

Eva Brunne i SvD

4 kommentarer:

Alltid Rött Alltid Rätt sa...

Apropå Eva Johnsson så kan jag rekommendera att först läsa det här: http://www.smp.se/nyheter/lobbyn/visa-invandrare-vad-sverige-star-for(1956163).gm

och se läsa det här:

http://www.smp.se/nyheter/lobbyn/vet-eva-johnsson-vad-invandrare-star-for(1961370).gm

Det var den roligaste "avrättning" av en politiker jag sett på mången god dag :)

Alltid Rött Alltid Rätt sa...

Ordet "se" ska naturligtvis vara ordet "sen" :)

Camilla Grepe sa...

Eva Johnsson är ett skämt. Hon har straffat ut sig hos mig i samma stund som hon i VärldenIdag förnekade min rätt att göra en anmälan till Skolinspektionen. Det är extra pinsamt med tanke på att hon sitter i en lagstiftande församling och är avlönad av det offentliga med 55.000 i månaden. Jag hoppas verkligen att Kristusdemokraterna hamnar under 4%-spärren i valet. Det spelar ingen roll att jag är liberal, de har inte i regeringen att göra med sina unkna idéer.

Alltid Rött Alltid Rätt sa...

Jag kan bara instämma i vad du säger. Jag hoppas också att kd aldrig mer kommer i närheten av någon form av makt!