fredag 8 juli 2011

Nytt nummer av Bright

Snart kommer ett nytt nummer av Bright.
Passa på att prenumerera. Läs mer på
www.brightmagasin.se

5 kommentarer:

xcv sa...

En tidning fylld med smutskastning, sånt kan säkert skapa glädje hos bittra agnostiker(de som försöker kalla sig ateister) Oftast är kritiken mot det man själv kritiserar inte särskit långt ifrån vad man själv tror. Eller enligt dig, något man vet..

Creutz sa...

xcv,
istället för att häva ur dig såna svepande generaliseringar, kanske du kan bli lite mer specifik och argumentera sakligt för din uppfattning? Vad är det du ser som smutskastning?

Davbjo sa...

xcv: Det är skillnad mellan att vara agnostiker och att vara ateist. Själv är jag ateist och anti-teist, och jo, det är ganska långt mellan teism och ateism. Så långt det kan bli, faktiskt, eftersom de är varandras direkta motpoler.

Anonym sa...

Hörde dig på P1 härförleden. Satt i bilen och blev allt mer upprörd över att det ansågs PK att polisuniformen används som annonspelare för individens egna uppfattningar och värderingar. Undrade över hur jag skulle kunna protestera utan att bli sammanblandad med rasister och hatiska idioter ... då kom du in i etern och sa precis vad jag tänkte!
Tack!

Camilla Grepe sa...

@shewolf
Tack själv! Ett sätt att protestera är att slå lika hårt åt alla håll, oavsett religion. Då blir man i alla fall inte tagen för att vara Sverigedemokrat ;-)