måndag 8 februari 2010

Ny Generation lanserar skithus-Biblar

Knappt hade man hunnit hämta sig från Ny Generations skithusbön, så var det dags igen. Denna gång lanserar, den Livets Ord närståen- de organisationen: Toalettbiblar. Ännu obekräftade rykten gör dock gällande att man på Ringsjöskolan i Höör nu börjat iaktta ett signifikant samband mellan religiöst intresse och tendens till trög mage hos eleverna.


Mera NG i Dagen

5 kommentarer:

Peter T sa...

Hej Camilla.

Har du en källhänvisning till påståendet "Livets ord närstående"?
Eller är det en guilt-by-association som du hitta på själv?

Eva-Marie sa...

hej
Jag skrev en kommentar till flickorna som lägger ut toalettbiblar, den kom in på deras sida men togs bort efter några dagar! Det jag skrev var att det var bra av dem för när toapappret är slut så kan man ta en näve bibelord och torka sig i baken med.Min tanke var att förr i tiden använde man veckotidningar så biblar går ju också bra för "ändamålet". Same shit different paper.
vänligen, Eva-Marie

Camilla Grepe sa...

Det där tangerar en debatt för några år sedan om nyttan av Gideonitbiblar på hotellrum. Och när vi ändå är inne på ämnet: Brukade man inte använda gamla telefonkataloger? Här kan man se att utvecklingen gått bakåt. Eniro och hitta.se är ju fullständigt värdelösa för det syftet.

Anonym sa...

När det gäller (kd)-folk verkar de så tröga och förstoppade att de förmodligen inte behöver något papper.

Anonym sa...

Är du lika öppen att skriva om muslimer som du är när du gör narr av kristna? Men vet du vad Jesus lever och han är din frälsning från synden. Och en dag skall du stå inför Gud liksom jag. Öppna ditt hjärta för Jesus och bli frälst.