torsdag 4 februari 2010

Taskiga vibbarIdag ser det ut så här i tidningen Dagens nätversion. En ren tillfällighet antagligen, men mig ger det taskiga vibbar.
Dagen
Dagen
Dagen

6 kommentarer:

Jacob Zetterman sa...

Vad menar du?

Bengt i huvudstaden sa...

Ovanligt nog delar jag Camillas reaktion den här gången. Mot bakgrund av den senaste tidens uppmärksamhet av hur judar i Malmö förföljs och trakasseras av främst muslimer är Dagens förstasida den här dagen anmärkningsvärd.

Av samma skäl är det lika märkligt och skrämmande att Kristdemokraterna verkar öppna sig för en ohelig allians med muslimerna och därmed islam. Men i kampen för att hamna över 4-procentspärren i höstens riksdagsval är tydligen alla medel tillåtna.

Även de övriga borgerliga partierna och de rödgröna partierna lär konkurrera med Kristdemokraterna om muslimernas gunst. Därmed blir Sverigedemokraterna det enda parti som vågar och vill framföra kritik mot den pågående islamiseringen av Sverige och islam som religion.

Anonym sa...

Taskiga vibbar är en känsla. Det kan inte alltid förklaras Jacob.
/prästbarn

Anonym sa...

Eller ungefär Jacob, som när du kopplade in känslorna och kopplade bort tanke och logik i klimatmötesbloggen, eller som när du skrev om kuppmakaren Chavez och framställde det som en öppen fråga om han var en caudillo eller demokrat. När europeiska vänstertidningar som El Pais och Le Monde redan för länge sedan distanserat sig från Chavez så får man läsa ett försvar för honom i Dagen! Grepe behöver knappast förklara sig, hon har ordning på sina tankar och är fullt begriplig. Jag tycker det är du som behöver förklara dig. Hur långt till vänster står du?
/prästbarn

Kristian Grönqvist sa...

Gemensam värdegrund...?
Tror på sagor...?

Anonym sa...

Taskiga vibbar är det inte frågan om längre. Snart är det som att höra tåget komma när man promenerar i en lång smal tunnel...