fredag 7 december 2012

Sune Blom (KD) vill ha tyst på mitt "förbannade trams"

Lite nu och då får jag den här sortens hälsningar. Jag ska medge att jag uppskattar dem! Det är betydligt trevligare än alla anonyma hot. Så sträck på dig, Sune! Du är i din fulla rätt att tycka vad du vill. Precis som jag. Det enda som stör bilden är att du är aktiv i ett parti, men, vem vet, kanske delar man din uppfattning?Uppdatering 2012-12-08

12 kommentarer:

Anders Hesselbom sa...

Ingen gillar att ha någon som envisas med att peka ut sina fel och brister. it's a dirty job but someone's gotta do it. Kör hårt, Camilla!

Camilla Grepe sa...

@Anders
var ska grepen vara om inte i....
:-)

R.Svedberg sa...


Camilla..vilken oerhört nedlåtande och respektlös syn du har på dina meningsmotståndare. Jag har läst många av dina inlägg och man blir verkligt förvånad över din attityd till det som avviker från ditt sätt att se saker och ting. Du må ha din syn och åsikt om kyrkan och deras tro, men man tappar lite av förtroendet när man ser hur du nästan föraktar de som inte tycker som du.

Ta nu då ditt sista inlägg här..."var ska grepen vara om inte i".....nähä, jag har tyckt det har varit intressant att läsa dina kommentarer, men när man ser såna här låga kommentarer, så blir det inte seriöst längre..tråkigt men så var det med det. Du tappar i förtroende..Seriösa debattörer låter inte så här..debatt sker med respekt.

Camilla Grepe sa...

@R Svedberg

Det kommer inte att bli lätt, men jag ska försöka ta med fattning att jag förlorat dig som supporter.

Gunnar Lundh sa...

Den "nedlåtande och respektlösa tonen" är endast ett envist men sublimt kämpande mot dumheten. Camilla är inget mot mig, när jag kommer igång, Rudolf Svedberg (jag vet ju inte vad du heter så jag hittar på, du är ju säkert van vid hittepå).

Det - eller den - som är extremt nedllåtande och respektlöst är Gud. Och det är ingen måtta på det.

Ragnar, det är bara att öppna Bibeln och läsa från början.

Eller - om du vill Rolf - så kan jag skicka några väl utvalda citat, jag har några 100, eller kanske 1000 som jag sparat upp. Mängder med mord, utrotning, avrättning, våldspåbud osv.

Gunnar Lundh sa...


"Unknown" ovan är Gunnar Lundh, gunnar@lundh.se (men det ville inte Blogger bidra med)

Göran Rydland sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Göran Rydland sa...

Sune Blom (KD), ordinarie ledamot vid Bollnäs kommuns revisorer, tycker att Camilla ”borde veta hut med sitt förbannade trams” när hon - helt i enlighet med Kristdemokraternas kommunpolitiska valprogram - hävdar att hon som förälder vet vad som är bäst för hennes barn.

Citat:
/Barn är olika. De flesta föräldrar vet vad som är bäst för deras barn. Märkligt nog är detta något av det mest radikala som går att påstå i dagens Sverige. Det är nämligen många som menar att föräldrar borde få mycket mindre att säga till om. Att politiken vet bättre och att politiska beslut ska rätta till det som familjer har valt fel. Kristdemokraterna tror på att föräldrar, i allmänhet och för det mesta, vet vad som är bäst för deras barn./

Källa:
Familjen i vardagen
Kristdemokraternas kommunpolitiska valprogram 2010

http://www.bollnas.kristdemokraterna.se/kommunvalet.shtml

Göran Rydland sa...

Socialminister Göran Hägglund reser runt i landet och har anledning att fundera över om Sune Blom (KD) i Bollnäs och hans framställning av Kristdemokraternas radikala variant av familjepolitik är en framgångsrik strategi som når förlorade väljare igen inför valet 2014.

Citat:
/Föräldrar kan inte ersättas, inte ens med aldrig så skickliga pedagoger. Istället måste vi tilltro föräldrarna förmågan och ge dem mer makt över den egna tillvaron./

/På kvällen träffade jag Hallandsdistriktets styrelse. Vi diskuterade strategin inför valet 2014. Som ni känner till från vårt strategidokument, så räknar vi med att 70 procent av dem som hade oss som andrahandsalternativ vid förra riksdagsvalet, då röstade på Moderaterna. Det ligger mycket nära till hands att tro att det är till dem vi tappat väljare. Här har vi alla ett uppdrag att fundera över hur vi når dem igen – och hur vi framställer oss som parti./

Källa:
Socialminister Göran Hägglund (KD)
Nyhetsbrevet 23 november 2012
Föräldrar kan inte ersättas

http://www.kristdemokraterna.se/Personsidor/GoranHagglund/Nyhetsbrev/121123

Anonym sa...


Camilla, du gör ju ett fantastiskt jobb för att rädda våra barn från att orientera sig i svensk kultur.

Nu hoppas vi att du fortsätter, spottar i händerna och slår ett slag för alla som inte vill vara med i klu klux klan-gänget som kommer att visa sig den 13 dec. Det kan väl ändå inte vara meningen. Tänk på ev konsekvenser..lucian är i fara!!

Djurens vänner behöver också ett professionellt stöd...rädda lussekatterna...det räcker med att EN av djurens vänner känner sig kränkt,,,det räcker med EN!!

Anonym sa...

Så vad i kristendom är svensk kultur ?

Camilla Grepe sa...

@ミッコ
Inte mycket utanför kyrkogårdsmuren.